Tagbeklædning

Tænker du på at udskifte dit tag ?

Med vores mange års erfaring giver vi gerne råd og vejledning i valg af tag.

Måske er du privat husejer? Måske er du entreprenør med ansvaret for et større erhvervsbyggeprojekt? Vi har prøvet det meste. Vi brænder både for små og for store.

Vi brænder også for at gøre det nemt for dig. Gennem hele processen. Når du vælger os, har du feks. kun brug for én fagmand til hele dit tag. Vi rådgiver, leverer, monterer og isolerer.Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde løsningen.

Tagpap tag

Tagpap er perfekt til både nybyggeri og renovering. Det kan anvendes til de fleste tagtyper og er utrolig nem at forme efter konstruktionen, hvorfor det har været meget anvendt de seneste år, hvor de traditionelle former er blevet udfordret. 

Billedet til venstre er ikke et nyt hus, men huset har fået nyt tag. Tagpappet harmonerer flot med stilen på hele huset, haven og tilbygningen. Et skoleeksempel på et vellykket stykke arbejde.

Billedet til højre viser et nyt tag af tagpap og et udhæng med zink.

   
  

Nedenfor ses et billede af et udhæng med zink

 

 

Tegltag

A-Z-Snedkeriet.dk leverer og udfører gerne et nyt tag til din bygning.

Her ses et resultat af, hvordan det kan se ud, når man ændre en tilbygning med fladt tag til tegltag.
Taget passer nu bedre til stilen på huset.

 

IBF Betontagsten

Vi laver gerne nyt tag af betontagsten. IBF tagsten anvendes til såvel nyt hældningstag, som til udskiftning af et eksisterende tag. Tagkonstruktionen skal være dimensioneret til tungt tag med undertag (min. 15 grader hældning) eller til understrygning (min. 20 grader hældning). IBF tagsten er lavet af gennemfarvet beton er har en vejrbestandig overfladebehandling.

Her ses et flot resultat på nyt tag med IBF tagsten.

   

Ståltag

Et Decra tag er bygget op omkring en stærk kerne af stål. Denne kerne er galvaniseret med aluzink som sikring mod det barske danske klima. Decra kan bruges til såvel nybyg som renovering. Den lave vægt kan klares af stort set af alle konstruktioner, så det er idèelt til renovering af f.eks. bølge – & skifereternitplader. I mange tilfælde kan det monteres direkte oven på det eksisterende tag.

Her ses flotte eksempler på opsætning af ståltage henholdsvis Decra og Lindab.

   


Tagreparation.

Vores mange års erfaring giver os mulighed for at hjælpe dig og give råd og vejledning.
Her ses et billede af en begrundet mistanke til fejl ved tagfod. Reparationen krævede ændring af tagfoden, så den går op under tagskiftet. På den måde kan vandet ikke trykkes ind af vinden.

 

Copyright © A-Z-Snedkeriet.dk 2009